Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Helpdeskmedewerker Jeremy

Helpdeskmedewerker

“Mensen helpen zodat ze snel weer verder kunnen werken, vind ik het leukst.”

Jeremy Bekkers werkt sinds mei 2022 bij de ACM als helpdeskmedewerker. In een team van zeven collega’s maakt hij accounts aan voor nieuwe medewerkers, zorgt dat de apparatuur tijdens vergaderingen werkt en lost ict-storingen op, zodat mensen weer verder kunnen werken.

Meer improviseren

Eerder werkte Jeremy in een winkel en gaf lessen sport en spel op een basisschool. Toch koos hij voor de ACM. Ik vind het heel gezellig op de helpdesk; iedereen kan het goed met elkaar vinden. Ook is het werk hier divers. Mensen hebben hier meer verschillende problemen waardoor ik meer moet improviseren. Dat doe ik graag.

Laptops van het slot

Rond de vakantietijd is de meest gestelde vraag aan ons om een nieuwe toegangscode voor hun iPhone in te stellen. Of om de laptop van het slot te halen. Dan vragen ze: waarom kan ik niet inloggen? Meestal komt dat doordat een aantal maal een fout wachtwoord is ingevuld. We geven het account dan weer vrij. Als het lukt om mensen te helpen worden ze er vrolijk van, en ik ook.”