Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Secretaresse Edith

Secretaresse Edith

“Ik leer nog elke dag”

Secretaresse Edith Kruk werkt sinds 2019 bij de ACM. Ze stroomde in als uitzendkracht, maar solliciteerde al snel op een vaste functie. “Ik vond het zo leuk hier dat ik graag wilde blijven. Ik voelde me meteen welkom en onderdeel van het team. Mijn collega’s namen de tijd om me in te werken en geen vraag was te gek. Ook wilde ik graag parttime werken en dat kon.

Agendabeheer en evenementen

Het secretaressewerk vind ik heel leuk: ik beheer agenda’s, regel vergaderzalen, verstuur uitnodigingen en organiseer kleine evenementen, zoals borrels en teamuitjes. Naast het reguliere werk in de waan van de dag hebben alle secretaresses nog een extra taak. Ik ben onderdeel van een internationaal team en verwerk de aanmeldingen van bijeenkomsten van het Europese netwerk voor mededingingsautoriteiten.

Ontwikkelen

Bovendien krijgen we de mogelijkheid om ons te ontwikkelen en kunnen daarvoor zelf cursussen voordragen. Nu leren we in een Ciep-training hoe we als team beter kunnen samenwerken en hoe we in Outlook kunnen werken met taken. Ook volg ik elk jaar workshops tijdens de secretaressedagen in Utrecht. Dat alles maakt het werk heel afwisselend. Ik leer nog elke dag.”