Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Toegankelijkheid

De ACM wil graag dat iedereen alle informatie op deze website goed kan vinden en gebruiken. Daarom werken we doorlopend aan het verder verbeteren van de vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van de online informatie.

Toegankelijkheidsstandaard

In het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid  staat dat overheidssites vanaf 23 september 2018 moeten voldoen aan toegankelijkheidseisen. Die eisen zijn vastgelegd in de toegankelijkheidsstandaard EN 301 549 . Alle organisaties moeten verantwoording afleggen over de toegankelijkheid van hun sites in een gepubliceerde toegankelijkheidsverklaring.

Toegankelijkheidsverklaring ACM.nl 

Hoe wij werken aan toegankelijkheid

ACM.nl voldoet deels aan de eisen op het gebied van toegankelijkheid. We werken doorlopend aan het toegankelijker maken van de online informatie.

  • Alle content wordt voor publicatie gecontroleerd op toegankelijkheid en waar mogelijk aangepast;
  • De video’s op de website zijn ondertiteld en uitgeschreven;
  • Alle na 23 september 2018 gepubliceerde documenten, die niet voldoen aan de toegankelijkheidseisen, kunnen worden opgevraagd als een toegankelijke versie;
  • Onze medewerkers volgen trainingen zodat zij hun kennis over toegankelijkheid blijven actualiseren en kunnen toepassen.

Uw vraag of suggestie

Heeft u een vraag of een suggestie voor verbetering? Mist u iets op deze website? Neem dan contact met ons op. Dat kan via info [at] acm [punt] nl. Wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.