Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Facilitair adviseur Rogier

Facilitair adviseur Rogier

“We werken met ons team aan alles wat je ziet en nodig hebt in het pand. Vragen over huisvesting gaan altijd door”

Rogier Verzijl werkt sinds 2006 bij Facilitair Management. Intussen is hij senior adviseur en houdt hij zich bezig met het facilitair beheer van de Zurichtoren waar de ACM in huist. Bijvoorbeeld met huisvesting, verbouwingen, interne verhuizingen, relatiebeheer en de catering. Ook organiseert Rogier zakelijke en personele evenementen voor de organisatie, zoals het jaarlijkse eindejaarsfeest, de sportdag, het zomerfeest, het Sinterklaasfeest voor de kinderen van ACM’ers en de nieuwjaarsreceptie.

Zorgen dat mensen hun werk kunnen doen

Rogier: “We werken nu met een team van twaalf mensen. In de basis zorgen wij dat de mensen in het pand hun werk kunnen doen. Dat begint al bij het binnenkomen door de voordeur in de centrale hal, de lift instappen, een werkplek met stoel en computer hebben en uiteraard een kop koffie kunnen nemen. Ook zorgen we ervoor dat het licht brandt, de verwarming werkt en er naast koffie ook catering aanwezig is. We houden ons dus bezig met alles wat je ziet, nodig hebt en als vanzelfsprekend ervaart. Daarnaast doe ik het contractbeheer voor bepaalde leveranciers en ben ik relatiebeheerder voor de overige huurders in het gebouw. Het werk is superleuk, uitdagend en hectisch en geen dag is hetzelfde.”

Als het goed is zijn we onzichtbaar

“Is er iets in het pand dat niet werkt of ontbreekt? Wij gaan meteen voor de mensen aan de slag. Bijvoorbeeld om een projectruimte te regelen, de indeling van werkplekken aan te passen of te zorgen dat een interne verhuizing op een afdeling voor elkaar komt. Alles moet daarna weer werken en operationeel zijn. We proberen ook snel antwoord te geven op alle vragen van medewerkers en zoveel mogelijk zelf te regelen. Al moeten we ook weleens ‘nee’ verkopen, bijvoorbeeld op het verzoek om een aquarium op een werkkamer. Als het goed is zijn we onzichtbaar, maar er gebeurt heel veel in het pand. Vragen over huisvesting gaan altijd door.”