Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Consultatie verplichtingen marktanalyse postsector

Waarom deze consultatie?

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is van plan om de verplichtingen in het ontwerpbesluit marktanalyse postsector aan te passen. Het gaat hier om de verplichtingen die ACM aan PostNL wil opleggen.

ACM wil nu van postbedrijven weten wat zij van de aangepaste verplichtingen vinden.

Wat ging hier aan vooraf?

Op 19 december 2014 publiceerde ACM het ontwerpbesluit voor de marktanalyse postsector. Tot en met 30 januari 2015 konden marktpartijen bij ACM reageren op dit ontwerpbesluit. Daarna heeft ACM de ontvangen reacties beoordeeld. Naar aanleiding van deze reacties en ontwikkelingen in de postsector is ACM van plan enkele verplichtingen te wijzigen. Van deze wijzigingen wil ACM nu weten wat postbedrijven daar van vinden.

Wie mag reageren?

ACM is in het bijzonder geïnteresseerd in reacties van marktpartijen uit de postsector, maar alle belanghebbenden mogen reageren.

Hoe kan ik reageren?

Let op: wij willen uiterlijk 24 juli 2015 uw reactie zowel per post als per e-mail ontvangen, onder vermelding van ‘Consultatie verplichtingen marktanalyse postsector’.

Per e-mail: Post-MA [at] acm [punt] nl (Post-MA[at]acm[dot]nl)

Per post:
Autoriteit Consument & Markt
t.a.v Directie Telecom, Vervoer en Post
Postbus 16326
2500 BH Den Haag

Wat doet ACM met de reacties?

Na 24 juli 2015 zal ACM alle reacties beoordelen. Daarna zal ACM een definitief besluit nemen.

Meer informatie over de marktanalyse post

 

Documenten

Meer in deze zaak