Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Sollicitatieprocedure

Toetsenbord

Heb je een interessante vacature gezien op deze site en pas je in het gevraagde profiel? Solliciteer dan direct via de knop onderaan de vacaturepagina.

De sollicitatieprocedure bij de ACM bestaat in principe uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Tijdens de eerste gesprekken ontmoet je een collega van HR en de manager van het team of de afdeling waar de functie vacant is. Vaak schuift bij een van de gesprekken ook een toekomstige collega aan.

Assessments en referenties

Voor junior functies vragen wij kandidaten vóór een eventueel eerste gesprek een online assessment te maken. Ook voor medior en senior posities kan een assessment onderdeel zijn van de procedure. De vorm van het assessment hangt af van de rol. Voor sommige functies checken we ook referenties.

Arbeidsvoorwaardengesprek en check

Zijn alle resultaten positief en alle partijen enthousiast? Dan plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek in en willen we graag nog wat meer van je weten voordat je in dienst komt.

Alvast meer lezen over onze arbeidsvoorwaarden?

Open sollicitatie

De ACM is altijd op zoek naar ervaren juristen, economen, data-analisten en andere specialisten in de sectoren waarvoor wij werken. Ook met jong talent maken we graag kennis. 
Als er op dit moment geen passende functie bij de vacatures staat, stuur ons dan een open sollicitatie met je CV en een korte motivatie waarin je aangeeft naar welke afdeling je voorkeur uitgaat. Je kunt je sollicitatie mailen naar %20recruitment [at] acm [punt] nl (recruitment[at]acm[dot]nl).
We gaan graag met je in gesprek als we - nu of op termijn - een rol voor je zien bij de ACM.

Je kunt je ook aanmelden voor de Job Alert.

Solliciteren en corona

De maatregelen rondom corona hebben uiteraard ook invloed op het sollicitatieproces. Normaal gesproken geven we de voorkeur aan persoonlijke sollicitatiegesprekken, waarbij we elkaar live ontmoeten. Vanwege de geldende coronaregels voeren we de gesprekken waar mogelijk in een alternatieve vorm. Als je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, nemen we contact met je op en kijken we samen naar de best passende manier.