Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Welkom

Entree

Gefeliciteerd! Je hebt je sollicitatie succesvol afgesloten en begint binnenkort bij de ACM. We verwelkomen je graag als nieuwe collega. Tussen het zetten van de handtekeningen onder je arbeidscontract en de datum dat je echt begint, blijven we in contact, vanuit HR of je toekomstige manager.

Onboardingdag

Voor alle nieuwe collega’s organiseren we een onboardingdag. Tijdens deze dag maak je nader kennis met de ACM en met je nieuwe collega’s. Er is een introductieprogramma in de ochtend, met onder meer presentaties door een collega van HR en een van de leden van ons bestuur. Ook Jong ACM, ons netwerk voor collega’s tot 35 jaar, stelt zich voor. Je krijgt je laptop en mobiele telefoon - als deze horen bij je functie - en de bijbehorende uitleg m.b.t. je accounts en instellingen. Ook wordt alles in orde gemaakt voor thuiswerken. Aan het eind van de ochtend haalt één van je directe collega’s je op, voor verdere kennismaking met je team en je werk.

Welkom tijdens corona

Als het mogelijk is laten we de onboardingdag zo veel mogelijk op ons kantoor in Den Haag plaatsvinden. Maar als de coronaregels dit niet toelaten, zorgen we voor een warm welkom online. We doen er alles aan om je goed op je plek en in je team te laten landen.