Kruimelpad

Solliciteren

Vacatures en open sollicitaties

Solliciteren bij de ACM kan op verschillende manieren. De meest logische weg is het reageren op een vacature. Is er nu geen passende functie voor je? Maar wil je verder kennismaken met de ACM? Dat zien we je open sollicitatie graag tegemoet. We gaan graag met je in gesprek als we nu of op termijn een rol voor je zien bij de ACM. Mail naar recruitment@acm.nl en wij brengen je in contact met de juiste personen.

Meer contactinformatie recruitment ACM

Het selectieproces

Onze selectieprocedure bestaat standaard uit twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Word je uitgenodigd voor die gesprekken dan ontmoet je sowieso een collega van de afdeling HRM en de betrokken manager. Vaak schuift bij een van de gesprekken ook een van je potentiële collega’s aan. Junioren maken vóór het eerste gesprek nog een online assessment. Ook voor senior posities kan een assessment onderdeel zijn van de procedure. De vorm hiervan hangt af van de rol. Voor sommige vacatures passen we een referentie check toe. Zijn we aan het einde van de rit beiden enthousiast over jou als ACM’er? Dan plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek in en ontvang je onze compliance checklist. Vraag in een van de gesprekken wat de compliance checklist voor jou inhoudt.

Vacatures

Ga naar het vacatureoverzicht

Fieldset and label

Heeft deze informatie u geholpen?
 
 

Let op: u kunt hier commentaar geven op deze pagina. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie? Of wilt u een melding doen over een bedrijf? Neem dan contact met ons op.