Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Arbeidsvoorwaarden

Koffie

De arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld bij de ACM

Een prettige werkomgeving, betekenisvol werk en leuke collega’s zijn belangrijk om je goed te voelen in je job, maar de waardering speelt uiteraard ook een rol. Bij de ACM zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld. Het arbeidsvoorwaardenpakket is conform de cao van de Rijksoverheid. In het kort:

36-urige werkweek

We hebben een 36-urige werkweek. Je kunt 40 uur per week werken en zo compensatieverlof opbouwen. Parttime werken of je tijd flexibel indelen kan in de meeste functies ook en er is de mogelijkheid om gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof op te nemen.

Sinds we te maken hebben met corona, is (deels) thuiswerken de norm.

Salarisschalen

Onze salarisschalen zijn ook conform die van de Rijksoverheid.

Individueel Keuzebudget

Bovenop je salaris krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB). Dat bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak je de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Kies er bijvoorbeeld voor om budget om te zetten in verlof (of andersom), laat een deel van je maandinkomen uitbetalen wanneer jij dit wenst of besteed een deel aan fiscaal vriendelijke doelen.

Woon-werkverkeer

Voor je woon-werkverkeer krijg je een mobiliteitskaart.

Opleiding en ontwikkeling

De mogelijkheden voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling zijn bijzonder ruim. Je kunt gebruik maken van onze eigen Academie voor trainingen en opleidingen, het opleidingsaanbod van de Rijksoverheid verkennen of een opleiding volgen bij een externe instantie. Net wat bij jou past.

Meer over opleiding en ontwikkeling

Werklocatie

Het kantoor van de ACM staat in hartje Den Haag, op een paar minuten lopen van het centraal station. Daar hebben we goed uitgeruste werkplekken voor elk type werk. ‘Traditionele’ bureaus en kamers voor teamoverleg maar ook stilteplekken en ruimtes voor creatieve brainstorms.

In het bedrijfsrestaurant kun je lekker en gezond eten, in een relaxte sfeer. Hier is ook de koffiebar met barista-waardige espresso en cappuccino!

Thuiswerken tijdens corona

Vanwege corona werkt iedereen tijdens de lockdowns voornamelijk vanuit huis. Maar we doen er alles aan om nieuwe collega’s een warme ontvangst te geven en ze zo goed mogelijk aan te laten haken bij hun team.

Je thuiswerkplek moet comfortabel zijn. We zorgen dat zoveel mogelijk praktische zaken goed geregeld zijn, met een laptop, mobiele telefoon en VPN-toegang tot je ACM-systemen en -documenten. De ACM biedt een tegemoetkoming voor het inrichten van je thuiswerkplek (volgens de CAO Rijk richtlijnen).