Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op bezwaar in de zaak Pretium Telecom B.V. (2009)

Pretium Telecom B.V. heeft bezwaar ingesteld tegen de openbaarmaking van de sanctiebeslissing van december 2008 in zaak 22/Pretium.

De Consumentenautoriteit is van oordeel dat de publicatie van het sanctiebesluit geen punitief karakter heeft en dat het besluit om tot openbaarmaking van het sanctiebesluit genomen is na een zorgvuldige belangenafweging waarbij de geldende procedure van artikel 2.23 Whc is nageleefd.

Het bezwaar van Pretium Telecom B.V. wordt ongegrond verklaard. Pretium Telecom B.V. heeft tegen dit besluit beroep ingesteld bij de rechtbank Rotterdam.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook