Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op bezwaar (met BAC) in de zaak Pretium Telecom B.V.

Bij besluit van december 2008 heeft de Consumentenautoriteit op grond van dat rapport voor vier van die overtredingen drie boetes opgelegd aan Pretium Telecom B.V. van in totaal EUR 87.000.

Daarbij heeft de Consumentenautoriteit aan Pretium Telecom bovendien drie lasten onder dwangsom opgelegd van maximaal EUR 100.000 per dwangsom.

Op 1 september 2009 heeft de Bezwaar Advies Commissie Consumentenautoriteit (hierna: de Adviescommissie) ter zake van het inhoudelijke bezwaar van Pretium Telecom advies uitgebracht aan de Consumentenautoriteit.

Naar aanleiding van dat advies neemt de Consumentenautoriteit de onderhavige beslissing. Bij deze beslissing neemt de Consumentenautoriteit het advies van de Adviescommissie gedeeltelijk over.

Het bezwaar van Pretium Telecom B.V. wordt deels gegrond en deels ongegrond verklaard. Pretium Telecom B.V. heeft tegen dit besluit beroep ingesteld bij de rechtbank Rotterdam.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook