Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op bezwaar boete rekenvergoeding Consolidated, Erdo en Spuitco aanbesteding sporthal De Springers Gouda

Bij besluit van 14 juni 2004 heeft de d-g NMa vastgesteld dat Consolidated Nederland B.V., Erdo B.V., Spuitco, Asfalt en Spuitwerk, Dakbedekking B.V. artikel 6, eerste lid Mw hebben overtreden wegens het maken van afspraken over de hoogte van de inschrijfprijzen en werkverdeling en het afstemmen en afspreken van een rekenvergoeding bij aanbestedingen van dakbedekkingsprojecten. In het besluit op bezwaar worden de bezwaren van partijen ongegrond verklaard. De Raad van Bestuur van de NMa (de Raad) geeft hierbij een nadere motivering ten aanzien van de gehanteerde rekenfactor. Voorts geeft de Raad een aanvullende motivering betreffende de vaststelling en aankondiging van het doel van het onderzoek en de gehanteerde boetegrondslag.

 

Bijlagen

Besluit op bezwaar boete rekenvergoeding Consolidated, Erdo en Spuitco aanbesteding sporthal De Spri (PDF - 87.89 KB) BAC advies (PDF - 2.11 MB)