Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Zaaknummer: ACM/19/035511

Publicaties

Codebesluit neutraliteitsheffing en overschrijding kredietlimiet

Publicatie Besluit 22-05-2020

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft een besluit genomen over het voorstel van Netbeheer Nederland voor het wijzigen van de Transportcode gas LNB over de neutraliteitsheffing en aanscherping van de regels bij overschrijding van de kredietlimiet.

Zienswijze Energie-Nederland op ontwerp codebesluit neutraliteitsheffing en overschrijding kredietlimiet

Publicatie Zienswijze en consultatie 29-04-2020

De ACM heeft een zienswijze ontvangen van Energie-Nederland op het ontwerp codebesluit over het wijzigen van de Transportcode gas LNB.

Zienswijze EFET op ontwerp codebesluit neutraliteitsheffing en overschrijding kredietlimiet

Publicatie Zienswijze en consultatie 29-04-2020

De ACM heeft een zienswijze ontvangen van EFET op het ontwerp codebesluit over het wijzigen van de Transportcode gas LNB.

Ontwerp codebesluit neutraliteitsheffing en overschrijding kredietlimiet

Publicatie Zienswijze en consultatie 10-03-2020

ACM heeft een ontwerpbesluit opgesteld over het voorstel van Netbeheer Nederland voor het wijzigen van de Transportcode gas LNB over de neutraliteitsheffing en aanscherping van de regels bij overschrijding kredietlimiet.

Codevoorstel handhaving kredietlimiet en neutraliteitsheffing

Publicatie Zienswijze en consultatie 23-01-2020

Voorstel van Netbeheer Nederland voor het wijzigen van de codes energie over handhaving van de kredietlimiet voor programmaverantwoordelijken en voor de implementatie van het neutraliteitsbeginsel.