Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op het bezwaar van BCC tegen openbaarmaking van de beslissing op bezwaar sanctiebesluit

Bij besluit van 6 juli 2010 heeft de Consumentenautoriteit aan BCC (Elektro speciaalzaken) BV, hierna BCC, boete opgelegd wegens het onjuist informeren van consumenten over hun rechten op garantie en conformiteit. Op 26 mei 2011 heeft de Consumentenautoriteit het bezwaar van BCC tegen dat besluit gedeeltelijke gegrond en gedeeltelijk ongegrond verklaard, en heeft de Consumentenautoriteit bepaald dat die beslissing op bezwaar openbaar wordt gemaakt.

In bijgaand besluit van 14 maart 2012 verklaart de Consumentenautoriteit het bezwaar van BCC tegen die openbaarmaking ongegrond.

BCC heeft tegen die ongegrond bevinding inmiddels beroep bij de Rechtbank ingesteld.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook