Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Toezegging Dynabyte

De Consumentenautoriteit heeft van het bedrijf Dynabyte een toezegging gekregen dat het zich in de toekomst zal houden aan de regels van garantie & conformiteit. De Consumentenautoriteit heeft naar dit bedrijf onderzoek gedaan op basis van de klachten bij ConsuWijzer. Uit onderzoek bleek dat Dynabyte de regels voor garantie & conformiteit niet naar behoren naleefde. De informatie op de website, de algemene voorwaarden en de praktijk in de winkel waren niet in overeenstemming met de wettelijke regels voor garantie & conformiteit.

Dynabyte heeft erkend dat zij de regels van het consumentenrecht op het gebied van garantie & conformiteit in het verleden niet altijd goed heeft nageleefd. Dynabyte was bereid een toezegging te doen waarin zij heeft vastgelegd zich te houden aan de regels van garantie & conformiteit.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook