Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Boete KPN voor SDF-backhaul

In het boetebesluit stelt de Autoriteit Consument & Markt (ACM) vast dat KPN geen goed aanbod heeft gedaan aan haar concurrenten voor het afnemen van SDF backhaul. KPN overtreedt hiermee de transparantieverplichting. Daarnaast heeft KPN de bijbehorende SDF backhaul aan zichzelf aangeboden tegen een lager tarief dan volgens de door ACM opgelegde verplichtingen had gemoeten. KPN overtreedt hiermee de ND-5 en non-discriminatieverplichting.

ACM legt aan KPN een boete op van in totaal 2.000.000 euro voor het overtreden van de non-discriminatieverplichting en de transparantieverplichting.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook

Meer in deze zaak