Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Wijziging Aanvullend marktanalysebesluit vaste telefonie 2008

OPTA heeft op 21 april 2012 het Aanvullend marktanalysebesluit vaste telefonie 2008 genomen. In dit besluit heeft OPTA KPN ondergrens tariefregulering opgelegd. KPN moet op basis van deze regulering aan zakelijke eindgebruikers een minimale prijs vragen voor vaste telefoniediensten. Zo wordt gewaarborgd dat andere aanbieders het aanbod van KPN op de zakelijke retailmarkt zouden kunnen repliceren. De ondergrens wordt bepaald aan de hand van de integrale retailopslag, een percentage dat KPN minimaal bovenop zijn retailtarieven op de markt voor zakelijke telefonie moet rekenen. Het besluit is gewijzigd om de berekening van de integrale retailopslag te corrigeren.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak