Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Werk met betekenis

Den Haag raam

Een veilige digitale economie, eerlijke en betrouwbare levering van energie, toegankelijke zorg en betaalbaar vervoer, bescherming van de rechten van consumenten en toezicht op eerlijke concurrentie tussen bedrijven: werken voor de ACM betekent werken voor de hele maatschappij. Je zet je in voor onderwerpen waar alle Nederlanders dagelijks mee te maken hebben. Je draagt bij aan het goed functioneren van markten, aan transparantie en aan eerlijke concurrentie.

Concreet en zichtbaar resultaat

Jouw werk bij de ACM heeft betekenis. Het resultaat van jouw werk - en dat van je collega’s met wie je nauw samenwerkt - is concreet, zichtbaar en reikt ver. Bij de ACM werken we aan oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van onder meer mededinging, fusies en kartelvorming en consumentenrecht. Ons werk draait om vragen als: Hoe houden we de markt toegankelijk voor startups? Hoe zorgen we dat energie betaalbaar blijft? En dat de zorg houdbaar is op lange termijn? Zijn boetes hét middel om de misleiding van consumenten in sector X te stoppen?

Grote impact

De oplossingen liggen zelden voor de hand. Alleen door gedegen onderzoek, zorgvuldige afweging van uiteenlopende belangen, vindingrijkheid en samenwerking met collega’s uit verschillende disciplines komen we tot adviezen en besluiten. En die hebben impact op miljoenen mensen en honderdduizenden bedrijven.

Betekenis voor jouzelf

‘Werk met betekenis’ is ook betekenis voor jouzelf: wat daagt jou intellectueel uit, hoe groei je als persoon en als professional en hoe snel ontwikkel jij je expertise en autoriteit? De ACM biedt je een omgeving waarin je het maximale uit jezelf haalt, en waar je volop voldoening vindt in je rol en je werkzaamheden. Met respect voor jouw privé-agenda en aandacht voor jou als mens.