Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Opleiding en Ontwikkeling

Presentatie

Hoe meer jij groeit, hoe leuker je werk

Hoe meer jij groeit als persoon en als professional, hoe leuker en interessanter je werk wordt. Bij de ACM besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Of je nu aan de start staat van je loopbaan, of een expert bent met jarenlange ervaring: ruimte voor groei is er volop binnen de ACM. Je bent dagelijks bezig met werk met een flinke intellectuele uitdaging: zeer uiteenlopende, vaak complexe vraagstukken waarvoor je diep de inhoud ingaat. Je zit dicht op ‘daar waar het gebeurt’: de zaken waaraan je werkt hebben directe impact op de samenleving. Want iedereen in Nederland heeft te maken met de gebieden waarop de ACM actief is, zoals zorg, vervoer, post, energie en de digitale economie.

Leren on the job

Als starter krijg je al snel je eigen taken en verantwoordelijkheden binnen een team. Je werkt mee aan zaken, gaat het diepe in, maar altijd met de back-up van je collega’s. Je leert on the job, van je mede-teamleden, ieder met hun eigen specialisme.

Doorgroeien

Als medior heb je de kans om je in hoog tempo verder inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Je verantwoordelijkheden worden breder en je krijgt steeds vaker de lead bij een project. Je kunt je skills verbreden als projectleider of doorgroeien naar specialist op jouw gebied of in je sector.

Je autoriteit verstevigen

En ben je al een specialist, dan vind je bij de ACM steeds weer de intellectuele uitdaging die je werk boeiend houdt en de verdieping die je autoriteit verder verstevigt.

Regie over je eigen ontwikkeling

Bij de ACM heb je de regie over je eigen ontwikkeling. Je hebt er regelmatig gesprekken over met je manager en met HR kun je altijd van gedachten wisselen over opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

De ACM Academie

De ACM heeft een eigen interne Academie, met een breed aanbod aan opleidingen voor alle medewerkers. Je kunt ook gebruik maken van het opleidingsaanbod van de Rijksoverheid en trainingen en opleidingen volgen bij andere externe aanbieders. De Academie heeft nauwe contacten met onder meer andere toezichthouders, docenten uit de academische wereld en uit de advocatuur, met het ministerie van EZK en met Rijksacademies. Zo weet je zeker dat de kennis die je opdoet altijd relevant en up to date is, en dat het je verder gaat helpen.