Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Je eerste baan bij de ACM

Je eerste baan

We koesteren jong talent bij de ACM (al het andere talent overigens ook). Als starter kom je met een frisse blik en de nieuwste inzichten vanuit je studie, en ben je vertrouwd met actuele tools en methodieken. Dat is allemaal zeer welkom! Gemixte teams – met doorgewinterde professionals, jonge honden en alles daar tussenin – werken nou eenmaal bewezen het best.

Heb je een master Economie, Econometrie of Rechten op zak of een studie afgerond aan de TU Delft, de Universiteit Twente of TU Eindhoven? Of een andere studie die wellicht raakvlakken heeft met de ACM? Dan hebben we regelmatig interessante junior functies voor je. Je vindt ze in het vacatureoverzicht. Is er nu geen passende vacature voor je bij? Stuur dan gerust je CV en een korte mail waarin je motiveert wat je graag zou doen bij de ACM, naar recruitment [at] acm [punt] nl (recruitment[at]acm[dot]nl). We denken graag met je mee.

Heel snel veel leren

Als starter krijg je al snel je eigen taken en verantwoordelijkheden binnen een team. Je werkt mee aan zaken, gaat het diepe in (spannend!), maar altijd met de back-up van je collega’s. Op hen kun je terugvallen, aan hen kun je al je vragen stellen. Een van je collega’s wordt je ‘buddy’ en maakt je wegwijs in de organisatie. Je leert razendsnel on the job, van je mede-teamleden, die elk hun eigen specialisme hebben. En je kunt altijd gebruik maken van de trainingen en cursussen die de ACM Academie biedt.

Welkom bij Jong ACM!

Alle collega’s onder de 35 zijn welkom bij Jong ACM. Lees waarom dat een goed idee is.

Verhalen van starters

Benoît en Stef startten allebei direct na hun afstuderen bij de ACM. Lees hun verhalen!