Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Jong ACM

Jong ACM

Alle jonge collega's zijn welkom

Je eerste baan, een stage of afstudeeropdracht, als je begint met werken komt er nogal wat op je af. Bij Jong ACM ontmoet je in korte tijd heel veel mensen (lekker voor je netwerk!) en leer je de ACM beter nog beter kennen. En vooral: je hebt een leuke tijd met collega’s in dezelfde fase van hun loopbaan.

Iedereen tot 35 jaar is welkom bij Jong ACM. We doen niet aan lidmaatschappen, je kunt gewoon aansluiten wanneer je wilt en wanneer je tijd hebt. Activiteiten om uit te kiezen zijn er genoeg: bezoeken aan andere toezichthouders, trainingen, een studiereis en natuurlijk gezellige borrels en etentjes. We doen zoveel mogelijk live, maar als het moet - of handiger is - gaan we online.

Jong ACM helpt je om goed te landen in de organisatie. Om connecties op te doen, ervaringen te delen met leeftijdgenoten, samen dingen te ondernemen en fun met elkaar te hebben. Want je werkt wel zo lekker als je goed op je plek zit.

We zorgen dat de jonge collega’s worden gehoord. Maar bovenal hebben we het gezellig met elkaar. Het voorzitterschap is één van de leukste en nuttigste taken die ik heb bij de ACM!”

Op de introductiedagen voor nieuwe medewerkers stelt Jong ACM zich altijd even voor. En je kunt ze bereiken via %20jong [punt] acm [at] acm [punt] nl (Jong[dot]ACM[at]acm[dot]nl).