Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Mecom - Wegener

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft op 9 april 2008 goedkeuring verleend aan de voorgenomen verkoop door LMG Netherlands II B.V. van Uitgeversmaatschappij De Trompetter B.V. aan Concentra Media N.V. Deze verkoop vloeit voort uit het besluit van de NMa van 24 oktober 2007 in zaak 6114/ Mecom – Wegener. In dit besluit is goedkeuring verleend voor de overname van Koninklijke Wegener N.V. door Mecom Group Plc onder de voorwaarde dat uiterlijk zes maanden na dit besluit Uitgeversmaatschappij De Trompetter B.V., inclusief haar dochterondernemingen De Gouden Leeuw Uitgeverij B.V., Vite Press Mediabureau B.V., Weekblad Parkstad B.V., Vite Press HRM B.V. en De Kempen Pers B.V. met uitzondering van Bongers Beheer B.V. zou worden overgedragen aan een onafhankelijke, door de NMa goedgekeurde derde.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak