Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Concept strategie Autoriteit Consument & Markt

Op 11 april 2013 heeft de Autoriteit Consument & Markt haar concept strategie voor de komende jaren gepresenteerd.  Dit concept is het resultaat van zowel onze eigen ervaring en expertise, als die van externe stakeholders. In interviews en rondetafelgesprekken met marktpartijen, wetenschappers, ondernemers- en consumentenorganisaties zijn al ideeën over de werkwijze van de nieuwe toezichthouder gewisseld. De Autoriteit Consument & Markt nodigt u nu graag uit om op onze concept strategie te reageren. Graag ontvangen wij uw reactie vóór 1 juni 2013.

Contactgegevens voor reacties

Neemt u voor vragen contact op met Lea Latumahina via telefoonnummer 070-722 2599 of acm [punt] strategie [at] acm [punt] nl (acm[dot]strategie[at]acm[dot]nl). Dit is ook het e-mailadres waarop we graag uw reactie op de concept strategie ontvangen. Liever per post? Dat kan dan naar: Autoriteit Consument & Markt, Postbus 16326, 2500 BH o.v.v. strategie ACM.

Definitieve strategie

Het is de bedoeling dat deze consultatie een open dialoog met de samenleving is. Daarom zullen wij alle reacties samen met de definitieve strategie op onze website publiceren. Heeft u hier bezwaar tegen? Laat ons dat dan weten. In de definitieve strategie vindt u terug hoe wij het ingezonden commentaar hebben verwerkt. Deze zomer publiceren wij onze definitieve strategie.

 

Documenten

Concept strategie Autoriteit Consument & Markt (PDF - 374.88 KB)