Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Marktanalyse ULL: publicatie dupliek over VSA-verplichting

OPTA heeft in het kader van de consultatie van het ontwerpbesluit Ontbundelde toegang (ULL) van 23 juni 2011 van een aantal partijen bedenkingen ontvangen over het voornemen om de SDF-access (toegang tot de subloop) verplichting in te trekken en een verplichting tot het leveren van VSA op te leggen. Naar aanleiding van deze bedenkingen heeft OPTA overwogen om de SDF-access verplichting te continueren en de VSA verplichting niet op te leggen.

OPTA heeft marktpartijen op 22 september 2011 in de gelegenheid gesteld dupliek te geven op elkaars zienswijzen. OPTA heeft van Netelcom, KPN, Tele2/T-Mobile, UPC en Vodafone een reactie ontvangen. Deze reacties worden meegenomen bij het vaststellen van het definitieve besluit.

 

 

Bijlagen

KPN dupliek ULL VSA (PDF - 7.88 MB) Netelcom dupliek ULL VSA (PDF - 226.53 KB) Tele2 en T-Mobile dupliek ULL VSA (PDF - 87.77 KB) UPC dupliek ULL VSA (PDF - 574.47 KB) Vodafone dupliek ULL VSA (PDF - 72.15 KB)