Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Ter Beke wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over CFG Benelux (Stegeman) (concentratiemelding)

Ter Beke wil via de dochtervennootschappen Terbeke-Pluma N.V. en Berkhout Langeveld B.V. uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Imperial Meat Products VOF en Campofrio Food Group Netherlands Holding B.V. en diens dochtervennootschappen Compofrio Food Group Netherlands B.V. en Stegeman C.V. (CFG Benelux). De bedrijven hebben op 12 maart 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Ter Beke is actief op het gebied van het produceren, versnijden, verpakken en verkopen van bewerkte vleeswaren alsmede op het gebied van het produceren en verkopen van versbereide gerechten. De verkopen vinden voornamelijk plaats in België en Nederland.  
  • CFG Benelux is actief op het gebied van het produceren, versnijden, verpakken en verkopen van bewerkte vleeswaren, via de bedrijfsdivisies Stegeman in Nederland en Imperial Meat Products in België. De verkopen van CFG Benelux vinden hoofdzakelijk plaats in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en het Verenigde Koninkrijk.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355