Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit correctiefactor FLO/FLP 2012

Bij besluit van 7 december 2011 heeft de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (hierna: de Raad) de correctiefactor vastgesteld op grond van artikel 27e, tweede lid van de Loodsenwet (hierna: LW). De Raad zal deze correctiefactor in acht nemen bij de vasttelling van de Loodsgeldtarieven 2012. De Raad heeft vastgesteld dat de correctiefactor voor 2012 7,5% bedraagt, waarmee de dotatie voor de reservering FLO en FLP, gelet op het besluit van de Raad op grond van artikel 27e, eerste lid, LW, 14,5 % bedraagt.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.