Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Ontwerp Herstel Methodebesluit RNB elektriciteit 2008-2010

Ingevolge artikel 41, eerste lid, van de Elektriciteitswet 1998 en de uitspraak van het College voor Beroep van het bedrijfsleven van 29 juni 2010 dient de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (hierna: de Raad) een nieuwe methode vast te stellen tot vaststelling van de korting ter bevordering van de doelmatige bedrijfsvoering, van de kwaliteitsterm en van het rekenvolume van elke tariefdrager van elke dienst waarvoor een tarief wordt vastgesteld (hierna: methodebesluit) voor de periode 1 januari 2008 tot en met 31 december 2010. Op 25 februari 2011 heeft de Raad het ontwerp-methodebesluit ter inzage gelegd. Hieronder vindt u relevante informatie over dit ontwerp-methodebesluit. Hieronder vindt u relevante informatie over dit ontwerp-methodebesluit.
Naast de relevante informatie worden ook twee spreadsheets gepubliceerd. Deze spreadsheets zijn geen onderdeel van het ontwerp-methodebesluit, maar dienen ter illustratie van de in het ontwerp-methodebesluit gepresenteerde rekenmodellen voor de x-factor, q-factor en rekenvolumina en meerkosten. De data in de spreadsheets zijn nog onder voorbehoud van eventuele fouten en wijzigingen.

 

Bijlagen

Zie ook

Meer in deze zaak