Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op bezwaar X-factorbesluit Zebra regionale netbeheerders Gas 2008-2010

Zebra heeft bezwaar gemaakt tegen de waarderingsgrondslag van de Extra Hoge Druk netten. In beroep tegen het Methodebesluit voor de regionale netbeheerders gas voor de periode 2008 - 2010 had Zebra dit ook aangevoerd. Het CBb heeft in zijn uitspraak van 3 november 2009 de waarderingsgrondslag in stand gelaten, zodat het bezwaar ongegrond is. Zebra voert tevens aan dat de evenredigheid en haalbvaarheid van de regulering onvoldoende is onderzocht. Gelet op de rechtspraak bestond echter geen verplichting de evenredigheid en haalbaarheid van de regulering verdergaand te zonderzoeken dan in het primaire besluit is gedaan. Het bezwaar is derhave ongegrond.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook

Meer in deze zaak