Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Ontwerp Methodebesluit GTS 2006-2009

Ingevolge artikel 82, lid 2, van de Gaswet stelt de directeur van de Directie Toezicht Energie (DTe) de methode van regulering vast voor de taken van de netbeheerder van het landelijk gastransportnet, genoemd in de artikelen 10 en 10a Gaswet, met inachtneming van het belang dat de doelmatigheid van de bedrijfsvoering op de meest doelmatige kwaliteit van de uitvoering van deze taken worden bevorderd. Dit gebeurt na overleg met de gezamenlijke netbeheerders en met de representatieve organisaties van partijen op de gasmarkt.

In dit ontwerp methodebesluit wordt de methode van regulering vastgesteld voor een aantal taken van GTS. Het ontwerp methodebesluit heeft tot 30 juni 2005 voor eenieder ter inzage gelegen bij de Directie Toezicht Energie. Tevens kon eenieder schriftelijk bedenkingen tegen dit ontwerp besluit kenbaar maken. Op 30 juni 2005 heeft er ten kantore van DTe een overleg plaats gevonden over dit ontwerp besluit.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak