Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Alleen melden huidige vergoedingen en voorwaarden bij decentrale spooraanbestedingen ProRail

De ACM heeft op 23 december 2016 goedgekeurd de tarieven en voorwaarden van de dienstvoorzieningen die ProRail wil toepassen bij de aanbesteding van de DAV-concessie (MerwedeLingeLijn) en de Noordelijke Nevenlijnen. De ACM had ook voorgeschreven dat ProRail melding moesten maken van toekomstige wijzigingen van de vergoedingen. Dat hoeft nu niet meer. De ACM wijzigt het besluit op dit punt.

De ACM verleent alleen goedkeuring voor de vergoedingen en voorwaarden zoals die gelden vóór het begin van de inschrijving op de concessie binnen het concessiegebied. Als de vergoedingen en voorwaarden in de toekomst wijzigen, kan de ACM zelf of naar aanleiding van een klacht onderzoeken of de vergoedingen en voorwaarden voldoen aan de wettelijke eisen.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook

Meer in deze zaak