Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Onderzoeken bij concentratie SNS-SENS

Bij de beoordeling van de fusie Staatsloterij – De Lotto heeft Blauw in opdracht van ACM onderzoek gedaan naar de voorkeuren van consumenten van loterijen en lottospelen.

Het eerste gedeelte betreft vragen naar het huidige speelgedrag en de motieven van consumenten om mee te spelen. Het tweede gedeelte betreft een zogenoemde conjunct (of conjoint) analyse. Daarbij is onderzocht of de voorkeuren van consumenten veranderen als er veranderingen zijn in de hoofdprijs, jackpot, lotprijs, wijze verkoop van loten of uitkeringspercentage.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak