Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op klacht Robin Media Produkties over misbruik machtspositie Kabel Haarlem BV

NMa wijst klacht Robin Media Produkties over misbruik machtspositie Kabel Haarlem BV af, omdat er nog geen defitieve weigering de toegang tot de kabel te verlenen is.

Volgens de heer R.A. Schouten van Robin Media Produkties zou Kabel Haarlem B.V. in strijd met de Mededingingswet handelen door Limit FM Haarlem, zijnde de naam waaronder Robin Media Produkties radioprogramma's via de kabel in Haarlem wil uit gaan zenden, geen kabelfrequentie toe te wijzen en dus de toegang tot de kabel te weigeren.

Uit de door Robin Media Produkties overlegde gegevens blijkt dat de procedure rond de besluitvorming van de definitieve samenstelling van het radiopakket nog niet is afgerond. Er is dan ook geen definitieve weigering van Kabel Haarlem B.V. om Limit FM Haarlem de toegang tot de kabel te verlenen. Dit betekent dat er thans geen sprake is van een eventuele overtreding van artikel 24 van de Mededingingswet.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.