Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Consultatie Tariefbesluit MDF-dienstinnovaties

Waarom deze consultatie?

In het marktanalysebesluit Ontbundelde Toegang van 29 december 2011 is aan KPN tariefregulering opgelegd. Hiermee wordt voorkomen dat KPN voor bepaalde diensten te hoge tarieven kan vragen waarmee toegang tot haar netwerk effectief onmogelijk zou worden gemaakt. Volgens het marktanalysebesluit dient KPN bij de introductie van nieuwe gereguleerde diensten het tariefplafond te laten beoordelen door ACM.

Recentelijk heeft KPN een aantal nieuwe diensten geïntroduceerd voor partijen, zoals Tele2, die bij KPN MDF-toegang afnemen. Het gaat daarbij om Spoed- en Acceleratieorders, het Doe-Het-Zelf-Monteursproces en de Incidentele SLA Switch. KPN heeft kostprijsrapportages voor deze nieuwe MDF-diensten aangeleverd. ACM heeft deze kostprijsrapportages beoordeeld en tariefplafonds vastgesteld. Aan de hand hiervan is ACM tot een ontwerpbesluit gekomen.

Via deze openbare consultatie geeft ACM u de mogelijkheid om uw zienswijze te geven op het ontwerpbesluit.

Wie mag reageren?

Iedereen die belang heeft bij het besluit kan reageren.

Tot wanneer kan ik reageren?

We ontvangen uw reactie graag uiterlijk 11 maart 2015.

Hoe kan ik reageren?

Let op: wij willen uw reactie zowel per post als per e-mail ontvangen, onder vermelding van “Tariefbesluit MDF-dienstinnovaties”
per e-mail: Programma-MA [at] acm [punt] nl (Programma-MA[at]acm[dot]nl)
Per post:
Autoriteit Consument & Markt
t.a.v. Directie Telecom, Vervoer en Post
Postbus 16326
2500 BH Den Haag

Vertrouwelijke gegevens

Bij uw reactie verzoekt ACM u aan te geven welke gegevens vertrouwelijk zijn. Als u vindt dat gegevens vertrouwelijk zijn, dan moet u uitleggen waarom dat zo is.

Ook moet u dan zowel een vertrouwelijke als een openbare versie van uw reactie opsturen.

 

Documenten

Zie ook

Meer in deze zaak