Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

ACM verlengt termijn van last onder dwangsom KPN voor transitdienst naar niet-geografische nummers

Op 18 oktober 2013 legde ACM een last onder dwangsom op aan KPN om zeker te stellen dat KPN geen hoge tarieven rekent voor het bellen naar niet-geografische nummers, zoals 0900-nummers.

Op 12 februari 2014 maakte het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) in deze procedure bekend vragen te gaan stellen aan het Europese Hof over de tarieven van KPN voor de transitdienst naar niet-geografische nummers.

Doordat het CBb vragen heeft gesteld aan het Europese Hof verlengt ACM de termijn van de last onder dwangsom voor KPN voor de transitdienst naar niet-geografische nummers. KPN hoeft daardoor in afwachting van de definitieve uitspraak van het CBb nog niet aan de last te voldoen.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook