Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op bezwaren tegen het besluit 100950/23 ten behoeve van het transparant maken van de onbalansmarkt

Besluit op bezwaren tegen het besluit 100950/23 van 17 december 2002 tot wijziging van de Netcode en de Systeemcode ten behoeve van het transparant maken van de onbalansmarkt. Een viertal partijen hebben bezwaar aangetekend en aangegeven dat het bestreden besluit voor marktpartijen onduidelijkheden ten aanzien van de inhoud en reikwijdte bevat zodat zij niet in staat zouden zijn daaraan per 1 maart 2003 uitvoering te geven. Daarom is de inwerkingtreding van het bestreden besluit opgeschort tot drie weken na onderhavige beslissing op de ingediende bezwaren.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak