Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Consultatie ACM duurzaamheid in energietoezicht

Op 22 oktober 20213 heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) haar consultatiedocument ‘Duurzaamheid in energietoezicht’ gepubliceerd. ACM wil duurzaamheidsinitiatieven in de energiebranche graag mogelijk maken. Als het reguleringskader duidelijk is, is dat goed voor investeringen in duurzaamheid in de energiebranche. Eerder al publiceerde ACM een position paper Mededinging & Duurzaamheid en een Kennisbank Duurzaamheid.

ACM stelt in dit consultatiedocument een aantal vragen. U wordt gevraagd om de antwoorden op de vragen zoveel mogelijk te onderbouwen en toe te lichten. Het staat u uiteraard vrij om ook een algemene reactie te geven.

U kunt uw reactie mailen naar Consultatie-ACM [at] acm [punt] nl (Consultatie-ACM[at]acm[dot]nl), o.v.v. consultatiedocument duurzaamheid in energietoezicht, zaaknummer 13.0849.66.

Indien u liever per post reageert, dan kan dat naar:

Autoriteit Consument & Markt
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
o.v.v. Rol duurzaamheid in energietoezicht, zaaknummer 13.0849.66

Reacties op dit consultatiedocument moeten uiterlijk 3 december 2013 bij ACM binnen zijn. Ingezonden reacties worden gepubliceerd op www.acm.nl, tenzij u duidelijk en gemotiveerd aangeeft dat niet te willen.

 

Documenten

Consultatiedocument duurzaamheid in energietoezicht (PDF - 371.83 KB)