Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Wijziging Besluit marktanalyse ontbundelde glastoegang (FttH)

OPTA heeft op 29 december 2011 het Besluit marktanalyse ontbundelde toegang MDF-, SDF- en ODF-access (FttH) gepubliceerd. Deze ontbundelde glastoegang zorgt voor meer concurrentie, omdat aanbieders hierdoor telefonie, internet, televisie en andere elektronische diensten kunnen bieden aan eindgebruikers of andere telecomaanbieders. In het besluit heeft OPTA aan KPN en daarmee aan Reggefiber een aantal verplichtingen opgelegd waaronder kostenoriëntatie van tarieven. Om duidelijk te maken dat de maximaal toegestane tarieven voor glasvezel (ODF FttH) verder worden uitgewerkt in een nieuw tariefbesluit wordt de formulering van het marktanalysebesluit op dit punt gewijzigd.

Relevante publicaties
Ontwerpbesluit tariefregulering ontbundelde glastoegang (FttH)
OPTA publiceert marktanalyse ontbundelde toegang


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook

Meer in deze zaak