Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Mutares Holding Netherlands-01 krijgt een ontheffing om Holland Industrial Construction Systems Coöperatief (Byldis) over te nemen (eindmededeling)

Mutares Holding Netherlands-01 B.V. krijgt een ontheffing van de wachtperiode om Holland Industrial Construction Systems Coöperatief U.A. (Byldis) over te nemen. Dat heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) op 6 oktober 2023 besloten. Intussen gaat de ACM door met haar onderzoek naar de gevolgen van de concentratie.

Partijen hebben de ACM verzocht de concentratie al tot stand te mogen brengen voor het onderzoek naar de gevolgen ervan is afgerond. Dit is een verzoek tot ontheffing van de wachtperiode in de zin van artikel 40, eerste lid, van de Mededingingswet.

Kan ik reageren op het besluit van de ACM?

Dat kan als u een belang heeft bij dit besluit en als u dat binnen zes weken doet. De termijn van 6 weken start vanaf 6 oktober 2023. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. U legt daarin uit waarom uw belangen door dit besluit worden geschaad. Stuur de brief naar:

ACM
T.a.v. Directie Juridische Zaken
Postbus 16326
2500 BH Den Haag