Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Zevij-Necomij wil Transferro overnemen (concentratiemelding)

Zevij-Necomij B.V. wil Transferro B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 7 september 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Zevij-Necomij is een inkooporganisatie voor de technische groothandel. Er zijn circa 255 groothandels aangesloten bij Zevij-Necomij. Zevij-Necomij richt haar assortiment op alle produten op het gebied van bouw, installatie en industrie met o.a. ijzerwaren, gereedschappen machines en hang- en sluitwerk.
  • Transferro is eveneens een inkooporganisatie voor technische groothandel. Transferro is daarvoor aangesloten bij de inkooporganisatie Zevij-Necomij. Transferro richt haar assortiment, voor haar circa 125 aangesloten groothandels, op de ijzerwaren en gereedschappen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355