Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Wijzigingsbesluiten leveringsvergunningen elektriciteit en gas aan kleinverbruikers door Kleinverbruik Energie der Nederlanden

Op 1 december 2021 heeft de ACM aangekondigd de leveringsvergunningen voor gas en elektriciteit van KEN te zullen intrekken omdat KEN faillissement had aangevraagd. Op 3 december 2021 is KEN failliet verklaard. Per 13 december 2021 zijn de klanten van KEN overgenomen door energieleverancier VanHelder. VanHelder zal contact opnemen met alle klanten.

Vanwege de overname van de klanten door VanHelder heeft de ACM op 14 december 2021 besloten de intrekkingsbesluiten van de vergunningen van Kleinverbruik Energie der Nederlanden (KEN) te wijzigen. De wijziging houdt in dat de leveringsvergunningen voor gas en elektriciteit per 15 december 2021 worden ingetrokken, in plaats van de eerder gemelde 29 december 2021.

 

Documenten

Wijzigingsbesluiten leveringsvergunningen elektriciteit aan kleinverbruikers door Kleinverbruik Energie der Nederlanden (PDF - 63.8 KB) Wijzigingsbesluiten leveringsvergunningen gas aan kleinverbruikers door Kleinverbruik Energie der Nederlanden (PDF - 64.03 KB)