Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Welten Group wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Welten Holding (concentratiemelding)

Welten Group wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Welten Holding. De bedrijven hebben op 9 januari 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Straco B.V. is een Belgisch investeringsfonds dat voornamelijk investeert in MKB+ bedrijven in BelgiĆ« en, met Labour Power Company, inmiddels ook in Nederland actief is.
  • Labour Power Company B.V. is in Nederland actief op het gebied van het werven, uitzenden en detacheren van flexwerkers.
  • Straco B.V. heeft indirecte zeggenschap over de recent opgerichte Welten Group B.V..
  • Welten Holding B.V. is een (in)directe houdstermaatschappij en is een gespecialiseerde werkgever van (gedetacheerde) professionals aan financiĆ«le instellingen en is gespecialiseerd in financieel advies en bedrijfsvoering, risk en compliance en zakelijke IT, alsmede een aanbieder van training, opleiding en aanverwante diensten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355