Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Welten Group mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Welten Holding (concentratiebesluit)

Welten Group mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Welten Holding. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 26 januari 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

  • Straco B.V. is een Belgisch investeringsfonds dat voornamelijk investeert in MKB+ bedrijven in BelgiĆ« en, met Labour Power Company, inmiddels ook in Nederland actief is.
  • Labour Power Company B.V. is in Nederland actief op het gebied van het werven, uitzenden en detacheren van flexwerkers.
  • Straco B.V. heeft indirecte zeggenschap over de recent opgerichte Welten Group B.V..
  • Welten Holding B.V. is een (in)directe houdstermaatschappij en is een gespecialiseerde werkgever van (gedetacheerde) professionals aan financiĆ«le instellingen en is gespecialiseerd in financieel advies en bedrijfsvoering, risk en compliance en zakelijke IT, alsmede een aanbieder van training, opleiding en aanverwante diensten.
 

Documenten

Welten Group mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Welten Holding (concentratiebesluit) (PDF - 38.02 KB)