Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Waterland wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Warenhuys (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Belville Acquisitie B.V. (Waterland) wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Van Wanrooij Waardenburg B.V. (Warenhuys). De bedrijven hebben op 24 februari 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Belville Acquisitie B.V. (Waterland) wordt (indirect) beheerd door WPEF VIII Holdco 15 B.V., een holdingmaatschappij die op haar beurt (al dan niet indirect) wordt bestuurd door Waterland Private Equity Investmenst B.V. Waterland is een onafhankelijke participatiemaatschappij die met eigen vermogen investeert.
  • Van Wanrooij Waardenburg B.V. (Warenhuys) is actief in de verkoop (en plaatsing) van keukens, badkamers, tegels en sanitair zowel aan particulieren als aan bedrijven. 

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355