Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Solar Europa Holding wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Navetto (concentratiemelding)

Solar Europa Holding B.V. wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Navetto B.V. De bedrijven hebben op 31 oktober 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Solar Europa Holding B.V. is actief in voornamelijk de groothandel van zonnepanelen en toebehoren (omvormers, bevestigingsmaterialen, etc.) en in mindere mate in thuisbatterijen. Solar Europa heeft tevens activiteiten op het vlak van groothandel in laadpalen en warmtepompen. Solar is voornamelijk actief in Nederland maar heeft ook activiteiten in BelgiĆ« en Duitsland.
  • Navetto B.V. is actief in de groothandel van zonnepanelen en toebehoren (omvormers, bevestigingsmaterialen, etc.) en in mindere mate in thuisbatterijen. Navetto heeft tevens activiteiten op het vlak van de verkoop van klimaatsystemen (zonneboilers en warmtepompen) en de groothandel in laadpalen. Navetto is quasi uitsluitend actief in Nederland.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355