Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Solar Europa Holding mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Navetto (concentratiebesluit)

Solar Europa Holding B.V. mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Navetto B.V. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 22 november 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

  • Solar Europa Holding B.V. is actief in voornamelijk de groothandel van zonnepanelen en toebehoren (omvormers, bevestigingsmaterialen, etc.) en in mindere mate in thuisbatterijen. Solar Europa heeft tevens activiteiten op het vlak van groothandel in laadpalen en warmtepompen. Solar is voornamelijk actief in Nederland maar heeft ook activiteiten in BelgiĆ« en Duitsland.
  • Navetto B.V. is actief in de groothandel van zonnepanelen en toebehoren (omvormers, bevestigingsmaterialen, etc.) en in mindere mate in thuisbatterijen. Navetto heeft tevens activiteiten op het vlak van de verkoop van klimaatsystemen (zonneboilers en warmtepompen) en de groothandel in laadpalen. Navetto is quasi uitsluitend actief in Nederland.
 

Documenten

Solar Europa Holding mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Navetto (concentratiebesluit) (PDF - 38.85 KB)