Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Royal A-ware wil Noordhoek overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Koninklijke A-ware Food Group B.V. wil, via haar dochteronderneming A-ware Cheese, Kaashandel Noordhoek V.O.F., via haar vennoten Tijmen Koelewijn B2B B.V. en Noordhoek Kaas B2B B.V., overnemen. De bedrijven hebben op 12 juli 2022 de ACM om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Royal A-ware: Royal A-ware is een Nederlands bedrijf dat actief is als producent en dienstverlener in de food & agri sector. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren, veredelen en verhandelen van kaas, dagverse zuivel en andere foodproducten. Daarnaast is Royal A-ware actief als transporteur van met name agrarische producten, veevoer, meel en zuivel.
  • Noordhoek: Noordhoek houdt zich bezig met het verwerken en raspen van kaas. Noordhoek richt zich daarbij voornamelijk op het verwerken van kaas tot geraspte kaas bestemd voor de Food Service en Food Industry.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355