Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Royal A-ware mag Noordhoek overnemen (concentratiebesluit)

Koninklijke A-ware Food Group B.V. mag via haar dochteronderneming A-ware Cheese, Kaashandel Noordhoek V.O.F., via haar vennoten Tijmen Koelewijn B2B B.V. en Noordhoek Kaas B2B B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 11 augustus 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Royal A-ware: Royal A-ware is een Nederlands bedrijf dat actief is als producent en dienstverlener in de food & agri sector. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren, veredelen en verhandelen van kaas, dagverse zuivel en andere foodproducten. Daarnaast is Royal A-ware actief als transporteur van met name agrarische producten, veevoer, meel en zuivel.
  • Noordhoek: Noordhoek houdt zich bezig met het verwerken en raspen van kaas. Noordhoek richt zich daarbij voornamelijk op het verwerken van kaas tot geraspte kaas bestemd voor de Food Service en Food Industry.