Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Redwood Acquisitie wil uitsluitende zeggenschap uitoefenen over de rode spar (Elk groep) (concentratiemelding)

Redwood Acquisitie B.V. wil uitsluitende zeggenschap uitoefenen over de rode spar B.V. De bedrijven hebben op 30 januari 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Redwood Acquisitie : wordt (indirect) beheerd door WPEF Vlll Holdco 32 een holdingmaatschappij die op haar beurt (al dan niet indirect) wordt bestuurd door Waterland Private Equity lnvestments B.V. ("Waterland"). Waterland is een onafhankelijke participatiemaatschappij die met eigen vermogen investeert in verschillende sectoren waaronder logistieke dienstverlening, outsourcing en digitalisering.
  • Elk groep: is een onderneming actief op het gebied van onderhoud en renovatie van onroerend goed. Haar werkzaamheden bestaan onder meer uit renovatiewerkzaamheden, dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud en duurzaamheidsverbeteringen. Dit doet Elk groep met name voor woningcorporaties.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355