Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Redwood Acquisitie mag uitsluitende zeggenschap uitoefenen over de rode spar (concentratiebesluit)

Redwood Acquisitie mag uitsluitende zeggenschap uitoefenen over de rode spar. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 15 februari 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

  • Redwood Acquisitie: wordt (indirect) beheerd door WPEF Vlll Holdco 32 een holdingmaatschappij die op haar beurt (al dan niet indirect) wordt bestuurd door Waterland Private Equity lnvestments B.V. (″Waterland″). Waterland is een onafhankelijke participatiemaatschappij die met eigen vermogen investeert in verschillende sectoren waaronder logistieke dienstverlening, outsourcing en digitalisering.
  • Elk groep: is een onderneming actief op het gebied van onderhoud en renovatie van onroerend goed. Haar werkzaamheden bestaan onder meer uit renovatiewerkzaamheden, dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud en duurzaamheidsverbeteringen. Dit doet Elk groep met name voor woningcorporaties.
 

Documenten

Concentratiebesluit Redwood Acquisitie mag uitsluitende zeggenschap uitoefenen over de rode spar (PDF - 40.87 KB)