Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

RDP Holland wil Roodwild Participaties overnemen (concentratiemelding)

RDP Holland B.V. wil Roodwild Participaties B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 14 januari 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • RDP Holland B.V. is opgericht voor deze transactie en heeft dus nog geen bedrijfsactiviteiten en zal enkel als houdstermaatschappij fungeren.
  • Roodwild Participaties B.V. is de moedervennootschap van Pack-it B.V., FORA Folienfabrik GmbH en Fora Handelsgesellschaft mbH
    • Pack-it is een leverancier van huishoudelijke artikelen die gedistribueerd worden via het retail- en foodservicekanaal in Europa.
    • FORA Folienfabrik GmbH produceert huishoudfolie voor de Europese en niet-Europese markt. Fora levert haar producten voornamelijk aan bekende supermarkt- en discountketens, food retail ketens en horeca- en grootverbruikersbedrijven.
    • Fora Handelsgesellschaft mbH is opgericht met het oog op de splitsing van de activiteiten van FORA Folienfabrik GmbH in productieactiviteiten en verkoopactiviteiten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355